Registratieformulier

MATIX Souvenirs BV is een groothandel in souvenirs en levert uitsluitend aan zakelijke klanten (winkels, bedrijven, musea, pretparken, evenementen etc etc) Wilt u klant worden dan vragen wij u onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Let op! Kvk en BTW nummer zijn verplichte velden.

LET OP: U dient het BTW nummer correct in te vullen. Het BTW nummer bestaat uit landcode (NL), vervolgens 9 cijfers , de letter B en een tweecijferig controlegetal. (Voorbeeld: NL810082275B01)

Na ontvangst van het registratieformulier nemen wij contact met u op. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunnen wij dan eventueel een assortiment voor u samenstellen. Het succesvol selecteren van de juiste artikelen is echter volledig afhankelijk van de beschikbare ruimte en lokatie van uw winkel. Voor een goed inzicht hierin adviseren wij u daarom een afspraak te maken in onze showroom.

ALGEMENE CONDITIES BESTELLINGEN NEDERLAND
Minimale orderbedrag EU 150,00 ex. BTW (excl. verzend- en administratiekosten)
Franco levering in Nederland vanaf EU 275,00 ex. BTW

BESTELLINGEN VANUIT OF NAAR HET BUITENLAND?
Bel +31 299 320552 of stuur een email en vraag aub naar de voorwaarden. Deze verschillen per land en zijn afhankelijk van ordergrootte en gewicht.

BETALINGSCONDITIES EERSTE BESTELLING
Wij hanteren voor nieuwe klanten/eerste bestellingen aangepaste betalingscondities. Voor uw eerste bestelling vragen wij een 100% vooruitbetaling. Deze factuur wordt u ná plaatsing van uw order toegezonden.

Debiteur gegevens

Factuuradres

Afleveradres